SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cum trebuie să pozăm corect pe plajă pentru fotografii reușite

2 iunie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: adme.ru


Sezonul nostru preferat a început! Se fac planuri pentru vacanță și femeile din toată lumea pozează în toate locurile și toate pozițiile. Pentru a vă pune în evidență costumul de baie pe care tocmai ați dat un pumn de bani, sau pentru a vă ascunde acele câteva "grame" în plus de pe burtă sau șolduri, pentru a crea iluzia că picioarele vă sunt un pic mai lungi, ar fi bine să țineți cont de sfaturile noastre atunci când pozați.

Ca să nu vă fie rușine să arătați fotografiile de după vacanță, priviți cele 7 poze și rețineți ce poziție să nu adoptați.

1. Ridicați bărbia, îndreptați umerii și zâmbiți.

7 sfaturi pentru poze de plajă reușite

2. Țineți picioarele împreună și ridicați-vă în degete – această poziție conferă mai multă expresivitate corpului, iar picioarele par mai lungi.

sfaturi-poze-plaja-2

3. Încrucișați-vă picioarele, strângeți burta, țineți spatele drept și așezați-vă o mână pe talie – o fotografie reușită e gata!

sfaturi-poze-plaja-3

4. Pozând pe șezlong, în niciun caz nu vă lăsați pe el, ci sprijiniți-vă pe cot, iar genunchii alipiți-i.

sfaturi-poze-plaja-4

sfaturi-poze-plaja-5

5. Dacă sunteți fotografiați din profil, nu imitați semnul interogativ, stați drept.

sfaturi-poze-plaja-6

6. Dacă stați așezat păstrați corpul drept, iar de această regulă trebuie să țineți cont nu doar în imagini. Adoptând o poziție corectă, veți evita formarea straturilor de grăsime de pe burtă.

sfaturi-poze-plaja-7

7. În fotografiile prim plan străduiți-vă să stați puțin înclinați în direcția opusă din care sunteți fotografiat și ridicați un pic bărbia.

sfaturi-poze-plaja-8

Comentarii