SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cuplul care trăiește din veniturile propriului câine

18 octombrie, 2014 Autor: Ana Creascov


Mai mult de 146 000 de persoane s-au abonat la profilul de  pe Instagram al unui cățel de rasă Shiba-Inu. Acesta, în vârstă de 4 ani, a devenit fotomodel, stăpânii făcându-i poze în costume, cu cravate și ochelari.

 

Deținătorii acestui câine-minune au postat fotografiile doar pentru a se amuza, fără să-și imagineze că, ulterior, vor avea atâta atenție din partea brandurile cu renume mondial.

Mai mare le-a fost uimirea când firme mari ca Salvatore Ferragamo și ASOS au ales acest cățel pentru a le reprezenta noile colecții, semnând și un contract mai târziu.

„Iată așa am ajuns să fim agenții propriului nostru animal de companie. El a devenit un model, atât de solicitat și bine plătit, încât am fost nevoiți să renunțăm la serviciile noastre. La moment ne-am axat pe dezvoltarea unei linii de îmbrăcăminte pentru câini: cămăși, pulovere și geci”, a declarat stăpânul.

Cuplul a mai adăugat că intenționează să sponsorizeze o companie de protecție a animalelor, transferându-le un anumit procent din vânzarea fiecărei ținute.

Comentarii