SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Cupluri celebre de criminali

5 septembrie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: teostie.ro


Istoria omenirii s-a confruntat de-a lungul timpului cu câteva cupluri ce au șocat întreaga lume prin legătura bolnăvicioasă ce îi unea. Un psihopat care ucide e ceva cumplit, dar când sunt doi la fel, deja lumea e în mare pericol.

Bonnie Parker și Clyde Barrow

Acesta este poate cel mai celebru cuplu din întreaga istorie a criminalilor. Povestea celor doi, Bonnie și Clyde, a fost mult mediatizată datorită modului ingenios prin care aceștia reușeau mereu să scape de poliție.

 

Myra Hindley și Ian Brady

Cei doi au devenit celebri după ce au comis ,,Crimele din Moors”, unele dintre cele mai îngrozitoare omucideri din istoria Marii Britanii. Myra și Ian au avut o copilărie cu probleme și au venit din familii abuzive. Victimele lor erau toate minore, cu vârste cuprinse între 10 și 15 de ani. Cel mai oribil lucru din întreaga ancheta a fost descoperirea unei înregistrări audio cu una dintre crime.

 

Richard Loeb și Nathan Leopold

Richard Loeb și Nathan Leopold au fost doi studenți bogați ce au studiat la Universitatea din Chicago. Cei doi au răpit și ucis un băiat de 14 ani, în 1924, doar din dorința de a comite crima perfectă.

 

Raymond Fernandez si Martha Beck

Cei doi au devenit cunoscuți pentru modul în care își atrăgeau victimele. Îi alegeau din ziare, de la secțiunea matrimoniale.

 

Caril Fugate și Charles Starkweather

Cuplul a comis prima crimă la vârsta de 13 și respectiv 16 ani. Cei doi erau convinși de faptul că se pot îmbogăți dacă își omoară victimele în propriile case iar mai apoi le fură toate bunurile de valoare.

 

 

Comentarii