SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Curiozități despre sex care îți vor face ziua mai frumoasă

11 iulie, 2015 Autor: Nataşa Bujor Sursa: ziarulring.ro


Cu toate că este considerat un fel de subiect tabu, despre sex s-ar putea vorbi zile întregi, pentru că este o temă mereu actuală, care ne interesează pe toţi. Pentru a fi informați și în pas cu noile „tendințe”, oamenii se documentează, scriu și citesc despre cel mai plăcut "sport" din toate timpurile.

Pentru a vă condimenta ziua cu puțin umor, am  ajuns la concluzia că trebuie să lăsăm la o parte materialele standard și să vă pregătim o listă de curiozități, care vă vor lăsa ușor impresionați, dar și amuzați.

Dacă credeați că doar oamenii preferă să-și înece amarul în pahar, vă înșelați. Aflați că și musculițele de fructe, care apar atunci când o băutură este pusă la fermentat, beau mai mult alcool atunci când sunt respinse de către o femelă, decât atunci când se împerechează fără mult efort.

  • Dacă muncește ca la carte, un bărbat poate produce destulă spermă pentru a lăsa însărcinată fiecare femeie fertilă de pe planetă. Și asta doar în două săptămâni.
  • În timpul actului sexual, nu numai organele genitale și sânii își măresc volumul, ci și interiorul nasului.
  • Sexul oral nu este o formă de perversiune, ci un act firesc. Liliecii, lupii şi urșii sunt animale care practică sexul oral.
  • Dovleacul este perfect pentru o partidă de sex „nebună”. Leguma are un efect incredibil. Datorită lui crește circulația sângelui la nivelul penisului. Așa că, după un desert cu dovleac, bărbații se pot încinge fără a nu depune nici un fel de efort.
  • Nu doar oamenii fac sex din plăcere. Delfinii și o specie de maimuță(bonobo) ar putea explica noțiunea de extaz, dacă ar vorbi.
  • Femeile care sunt fanele romanelor de dragoste, au mai mult noroc în relațiile amoroase, iar numărul partenerilor este dublu în comparație cu a celor care nu preferă o astfel de lectură.
  • O femeie, când se masturbează, ajunge la orgasm în 4-6 minute. În timpul actului sexual, aceasta are nevoie de aproximativ 20 de minute pentru ca să atingă culmile plăcerii. Așa că, încă o dată ne convingem că nici un lucru nu iese mai bine dacât cel făcut cu propriile mâini.
  • Unele femei, atunci când nasc, pot avea și surprize, pe lângă durerile insuportabile. Acestea pot avea norocul de a avea orgasm în timpul travaliului.
  • Cei mai fideli sexului, sunt grecii. Un cuplu de origine greacă, face sex de 138 de ori, în medie, pe an. Pe ultimul loc sunt japonezii, făcând sex de 45 de ori pe an. Există însă o explicație. În Japonia, 70% dintre femei au acasă câte un vibrator. Asta dezleagă misterul.
  • Există vești și pentru femeile care credeau că după menopauză nu vor mai avea poftă de sex. Aproape o treime din femeile de peste 80 de ani, fac sex cu soțul sau partenerul.

 

Comentarii