SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Dacă e devotat serviciului, nu-ți tachina partenerul! Ai și tu de câștigat

18 aprilie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: elitedaily.com Foto: puckermob.com


Există oameni care nu părăsesc biroul, la propriu și la figurat. Aceste persoane sunt inseparabile de carieră și nu fac diferență dintre viața lor profesională și cea personală. Deși, adesea, este deranjant pentru cei apropiați, există și laturi pozitive.

Pentru cei angajați într-o relație cu o astfel de persoană avem și vești bune, indiferent de cât de frustrant sau copleșitor ar putea părea.

El sau ea vă va ajuta să deveniți devotați meseriei dvs. O astfel de relație ar putea să se transforme într-o competiție, în care ambii tind să se cizeleze profesional, să se focuseze pe carieră.

Cupluri puternice, din acest punct de vedere, există, pentru că odată ce petreci suficient timp cu o persoană îndrăgostită de profesia sa, nu ai cum să nu devii la fel, astfel ambii o să urmărească să obțină rezultate cât mai frumoase în ceea ce fac. Nimic nu poate fi mai motivațional.

Niciodată nu te vei simți sufocat. Se întâmplă să fim invadați de sunete, mesaje sau vizite, exact când suntem preocupați cu chestii de la serviciu sau școală, iar asta este deranjant. De aici extragem că, lăsați să ne ducem lucrul la capăt, fără a fi abordați, este doar în avantajul nostru.

Aveți șansa să mergeți la shopping și să probați atâtea perechi de pantofi, cât vă cere sufletul, fără a fi grăbiți. Aveți posibilitatea să mergeți la sală, la plimbare, la prieteni, fără a încerca nervii cuiva.

Vă puteți gestiona timpul liber cum știți voi mai bine, să vă relaxați și să vă așteptați partenerul sau partenera cu diverse delicii culinare.

Dacă relația voastră, cu adevărat, înseamnă ceva, veți ști, cu siguranță. Timpul petrecut în intimitate cu un workaholic va fi mult mai valoros decât cel petrecut cu un altfel de partener. El știe că astfel de momente sunt rare, așadar, se va strădui să ofere tot ce are mai bun și să se comporte cum poate el mai bine.

Îl veți admira și vă veți simți mândru de succesele pe care le obține. Fiind într-o relație cu o persoană devotată profesiei sale, veți simți mândrie în orice împrejurare: la masă cu părinții dumneavoastră nu vă veți rușina, ori de câte ori va deschide gura, în oraș cu prietenii nu va trebui să-l comparați cu altcineva, acasă veți fi cel mai ferit sau fericită că dragostea sa vă aparține. Iar inima dumneavoastră va fi, de fiecare dată, în armonie cu creierul.

Comentarii