SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Dacia are succes în Germania. Vânzările mărcii au crescut cu 10% – (FOTO)

7 august, 2016 Autor: Petru Moisei Sursa: incont.stirileprotv.ro

AUTOVanzarile de autoturisme noi in Germania au scazut cu 3,9% in iulie, la 278.866 de unitati, in timp ce Dacia a raportat un avans de 10,5%, la 4.784 vehicule, arata datele Autoritatii Federale din domeniul Transporturilor Germania (KBA), publicate marti, transmite Agerpres.
Este primul declin al înmatriculărilor pe cea mai mare piață auto din Europa, după ce în ultimele luni s-au înregistrat creșteri.
Brandurile Volkswagen și Skoda au raportat scăderi ale vânzărilor de 12,6% și, respectiv, 11,2%, în timp ce livrările Audi au urcat cu 1% în iulie.
Vânzările Ford au urcat cu 12%, în timp ce producătorii de automobile de lux BMW și Mercedes-Benz au raportat scăderi de 3,2% și, respectiv, 5,6%.
Piața auto din Europa a avut o evoluție mixtă luna trecută, vânzările scăzând în Germania (3,9%) și Franța (9,6%), însa fiind în urcare în Italia (2,9%) și Spania (4,3%).
În primele șapte luni din acest an, vânzările de autoturisme noi în Germania au crescut cu 5,4%, la 2,01 milioane de unități, în timp ce Dacia a raportat un avans de 5,2%, la 29.535 vehicule.
Brandul Volkswagen a raportat un declin al vânzărilor de 3,2% în primele șapte luni din acest an, în timp ce livrările Audi au urcat cu 11,1%.

This section also concerns the languages you know and your computer write my essay for me for free skills, as well as communicative skills and a number of others

Comentarii