SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Dan Bălan: top 5 cele mai vizionate videoclipuri

3 iulie, 2015 Autor: Doina Calcea Foto: www.listal.com


Artistul moldovean Dan Bălan a devenit unul dintre cei mai de succes interpreți autohtoni, cunoscut la nivel internațional. Iată 5 videoclipuri lansate de el, care au înregistrat un număr record de vizualizări pe YouTube.

Locul 5 se clasează videoclipul piesei “Freedom”, cu mai bine de 7 milioane de vizualizări. Filmările au avut loc pe Coasta de Azur în 2011, iar premiera s-a desfășurat în Rusia.

Pe locul 4 îl ocupă videoclipul piesei “Chica Bomb”, cu peste 8 milioane de vizualizări.

Locul 3 îl ocupă videoclipul piesei “Лишь до утра”, care a adunat aproape 12 milioane de vizualizări. Clipul a fost lansat în 2011, iar versurile și muzica au fost scrise de Dan. Piesa e al doilea single lansat în limba rusă.

Pe locul 2 avem colaborarea dintre Dan Bălan, Tany Vander și Brasco, care le-a adus aproape 18 milioane de vizualizări la videoclipul piesei “Lendo Calendo”. Videoclipul a fost lansat în vara lui 2013, iar piesa combină versuri în engleză și spaniolă, scrise de Dan.

Duetul dintre Dan Bălan și frumoasa ucraineancă Vera Brejneva pentru piesa “Лепестками слез” ocupă prima poziție în top. Videoclipul a fost lansat în toamna lui 2010 și a adunat până în prezent 26 de milioane de vizualizări pe YouTube. Pentru piesă, cei doi interpreţi şi-au imprimat individual vocile, în studiouri diferite, Dan la New York, iar Vera la Kiev. Ideea de colaborare s-a înfiripat în urma unei întâlniri cu Vera Brejneva la New York, unde Dan filma videoclipul piesei „Chica Bomb”.

Comentarii