SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Dana Marchitan: despre succesul bărbaților prin ochii femeilor

13 aprilie, 2015 Autor: Doina Calcea


Sex-appeal-ul este doar 50% meritul femeii. Restul este meritul bărbatului care se uită la ea. Cel mai curajos lucru pe care l-a făcut Dana Marchitan pentru un bărbat sunt poeziile în limba franceză, pe care i le-a trimis în semn de dragoste.

 

Calitățile pe care le apreciez la un bărbat sunt: puterea interioară bărbătească, inteligența, simțul umorului, personalitatea.

Cel mai mult mă deranjează la un bărbat când spune și nu face sau se face că a uitat.

Un bărbat de succes arată bine, îngrijit, îmbrăcat cu gust, desigur e deștept, pozitiv, sigur, amabil și e realizat.

Sexy... cel care are carismă și un creier sexy, care poate să te facă să-l stimezi și să te fascineze. Sexy este cel care știe să te facă să te simți dorită și așa să fii.

Nu aș putea ierta niciodată unui bărbat prostia și lipsa de inițiativă. Am dubii la ceea ce ține de cuvântul „niciodată”- fiindcă nu cunosc prea mulți oameni sfinți.

Cel mai îndrăzneț lucru pe care l-am făcut pentru un bărbat – i-am scris poezii de dragoste în franceză și le-am expediat celui căruia îi erau adresate, el necunoscând că eu aș avea vreun sentiment. A fost tare demult.

Bărbații nu merită sacrificare. Copiii-da, bărbații-nu.

Cred în dragostea la prima vedere, dar mai mult în acea care se arată și își descoperă valoarea în timp.

Cea mai bună metodă de despărțire este sinceritatea, o discuție deschisă și respectuoasă, de dorit să se lase ceva timp pentru ca să se tămăduiască orice rană și ideal – relații bune în continuare, chiar prietenești.

Comentarii