SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Daniela Jenunchi: ”Secretul frumuseții este somnul”

8 ianuarie, 2015 Autor: Daniela Timofti Foto: Arhiva personală


Ne-am obișnuit s-o vedem pe Daniela Jenunchi că ni se adresează de pe micile ecrane elegantă, stilată și atrăgătoare. Azi aflăm de la ea care sunt micile sale secrete despre frumusețe, dar și ce crede despre modă și dietă.

 

Stil. Nu am un stil bine definit. Îmbrac ținute în dependeță de dispoziția mea din acea zi. Mă simt liberă și energică, dacă sunt în ghete, pantaloni și un pulover, sau o ținută mai elengantă: dacă sunt sus pe tocuri într-o rochie sub genunchi. Consider că fusta creion și o pereche de tocuri nu ar trebui să lipsească din dulapul unei femei.

 

Modă. Răsfoiesc revistele de modă rar, o fac din lipsă de timp, dar mediul unde activez mă face să fiu la curent cu toate tendințele și nouățile din lumea modei. Port ce mă avantajează. Nu tot ce este la modă mi se potrivește, chiar dacă îmi place mult vreo tendință. Un mare aport în stilul meu vestimentar îl are Dana Lookovetki, stilistul de la televiziune, care îmi explică unde greșesc și unde am punctat direct în țintă.

 

Frumusețe. Secretul frumuseții este somnul, odihna, mâncarea sănătoasă, fructele, legumele, sportul, sauna, peeling-ul, uleiurile. Dacă este ordine în interior, atunci este frumos la exterior.

Pentru tot ce ține de stilul și comportamentul elegant feminin, o apreciez pe Marylin Monroe. Pentru puterea și activitatea de binefacere o apeciez pe Angelina Jolie. Bunica mea Olga, care nu ieșea din casă fără bucle și sprânceana conturată, dar și pe mama, care a știut cu bani puțini să arate bine mereu și la modă.

Dietă. Nu mănânc junk food, pâine , dulciuri ce conțin multe E-uri și am renunțat totalmente la băuturile carbogazoase.

 

Femei. La femei apreciez inteligența și simțul umorului. Să poată fi autocritică și feminină. Nu apreciez prea marea iubire față de sine – narcisismul… și când femeie se impun prea mult. Nu îmi plac femeile ieftine, chiar dacă au ceasuri pe mână de mii de euro.

 

Bărbați. La ei nu apeciez lașitatea și neîncrederea în sine.

 

Timp liber. Îmi place să-mi petrec timpul activ și util. Gătesc sănătos, citesc, fac plimbări lungi cu bicicleta, socializez cu familia, merg la ore de sport, dar să știți că sunt mereu în criză de timp. Când vrei să fii bun într-un domeniu, trebuie să te dedici.

Îmi place să gătesc dacă am suficient timp. Plăcinte, ciorbe, fripturi, salate gândite de mine cu ingrediente incompatibile, important sa fie gustos. Mai puțin deserturi.

 

Sport. Merg la înot, sală de forță, ore de fitness, dans. Sportul trebuie să fie divers, ca să nu plictisească.

 

 

Comentarii