SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Daniela Malai, moldoveanca al cărei buchet de flori a ajuns în mâinile Reginei Elisabeta a II-a – (FOTO)

3 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: zugo.md Foto: zugo.md
1488377996946

DIVERSETânăra Daniela Malai, care de un an și trei luni și-a întemeiat o nouă familie în Londra, acolo unde și-a găsit și un nou job, este extrem de fericită. Și asta, pentru un buchet de flori realizat de ea a ajuns chiar în mâinile Reginei Elisabeta a II-a.

„Să fii florist e ca o enigmă. Știu doar numele clienților pe ziua de mâine, însă nu ştiu ce flori, ce compoziții, ce gamă de culori voi avea, totul e spontan. Aşa mi s-a întâmplat și cu buchetul Reginei. Mi s-a zis inițial „- Vezi că trebuie de făcut mâine un buchet mic din lalele pentru un client” și eu mă gândeam ce simplu și uşor, ce modest client. Dar uite că aşa preferințe le-a avut Ea, Regina, și i-au fost oferite pentru redeschiderea Charthousului din Londra.

Evident, când am auzit pentru cine vor fi, mă simțeam cea mai norocoasă că anume eu urma să îl fac indiferent că e mic şi simplu și prima dată compania în care activez eu a avut o astfel de comandă. Soțul râdea de mine și mi-a zis că dacă ajunge Regina să întrebe cine a făcut florile, să-i zic că şi el m-a ajutat”, ne-a povestit Daniela.

De altfel, pasiunea Danielei pentru flori a fost descoperită întâmplător, întrucât, zice ea, „e un job la care niciodată nu visasem. Nu aveam studii în domeniul dat, nici experiență, dar aveam dorință să fac ceva nou și diferit”.

Acum tânăra planifică să facă o facultate în următorii doi ani, chiar dacă și acum – fiind soție, gospodină și norocoasă cu un asemenea job – este împlinită.

Totodată, Daniela a oferit și câteva curiozități din „bucătăria” ei floristică:

– am flori în fiecare zi acasă;
– uneori sunt plictisită de flori, nu-mi mai plac de nici o culoare;
– e greu să dăruiești unui florist flori, nu-l mai impresionezi cu nimic;
– des dăruiesc flori la oameni necunoscuți pe stradă sau în magazin;
– lalelele sunt preferatele mele flori;
– mie personal îmi place să mănânc ceva dulce când fac un aranjament floral.Hier ist ein choral aus einer kantate ghostwriter gesucht bachs zu hren

Comentarii