SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Dans contemporan și performance la Eugene Ionesco

19 martie, 2015 Autor: Ana Creascov


E sfârșit de săptămână, iar acesta este un bun motiv pentru a vă relaxa. Dacă nu v-ați făcut planuri, noi avem unul tentant. Scena Teatrului Eugene Ionesco va fi cea mai fericită, mâine, 20 martie, să fie mângâiată de către cei mai buni dansatori moderni ai țării, și nu doar.

Toți cei cu simț estetic au minunata ocazie de a se delecta cu dansuri contemporane și performance, la Teatrul Eugene Ionesco, vineri, 20 martie.

Începând cu ora 18.30, vă veți putea minuna de unduirile corpurilor ale celor mai buni dansatori din țară, așa ca Alexandra Soșnikova, Olga Braga, Serghei Golovnea, Eugeniu Gorbatîi și Daniil Belkin, care este originar din Ucraina.

Dansatorii se vor mișca pe ritmuri de hang, harpă, pian și flaut, la care va interpreta ucraineanul Stan Potoku. El va alimenta atmosfera cu muzica live cu influențe indiene și sufi.

”Dansul extinde limitele de interacțiune cu publicul, invitându-i sentimentele și emoțiile să fie parte a acțiunii. Prin mișcările dansatorilor, pe scenă iau naștere istorii din viață, pierderi, regăsiri… Acestea sunt clipe care nu mai pot fi repetate „mâine” și care nu s-au mai întâmplat „ieri”, ele sunt posibile doar „acum”.” (Alexandra Soșnikova)

Comentarii