SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Dans pe banda de alergat, un nou trend vesel şi sănătos

12 mai, 2015 Autor: Laura Grigore Foto: i.ytimg.com
maxresdefault (1)


Dispoziţia bună nu vine la cei morocănoşi şi lipsiţi de iniţiativă, ea mereu apare la oamenii care o caută sau care ştiu să o facă. Iar sportul este cea mai scurtă cale de a ne face fericiți, mai ales că atunci când facem mişcare, hormonul de serotonină se înmulţeşte. Pentru o zi cu spor şi plină de zâmbete este nevoie de o muzică bună, o bandă de alergat , dar şi de un instructor de fitness care să ştie să se mişte în ritmul muzicii. În cazul în care aveţi toate aceste mijloace la îndemână, ar trebui doar să vă inspiraţi şi să puneţi în aplicare ceea ce alţii deja au făcut. Iată o bună sursă de inspiraţie.

Trent Ruban, un instructor de fitness face nişte mişcări spectaculoase pe o bandă de alergat. Acesta sare, dansează şi face multe acrobaţii, pe piesa lui Michael Jackson „The Way You Make Me Feel”. Dacă femeile prezente în sala de sport aplaudă şi-l urmăresc cu sufletul la gură, bărbaţii parcă nici nu-l observă pe „dansator”.

Carson Dean a devenit popular peste noapte. Acesta a postat pe Youtube un filmuleț în care se mişcă pe o bandă de alergat. Dansatorul alunecă pe aparat cu foarte mare uşurinţă. Tânărul a postat pe internet filmuleţul acum două luni, iar ca rezultat, în numai câteva zile a descoperit că a adunat peste trei milioane de vizualizări, iar cifra creşte în fiecare zi. Confirmarea faptului că munca lui îi aduce popularitate, a fost invitaţia pe care a primit-o de la producătorii renumitul show american,  „The Ellen Show”.

Carson a făcut şi în platoul de la „The Ellen Show” un adevărat spectacol. A fost aplaudat şi susţinut, iar prezentatoarea a menţionat că a încercat şi ea să facă nişte mişcări pe această bandă şi n-a reuşit pentru că este foarte greu.

Un alt dans spectaculos făcut pe banda de alergare, a fost postat pe Youtube în urmă cu aproape doi ani. Bărbatul se mişcă pe muzica lui Bobby Darin. Deşi dansatorul este destul de corpolent, asta nu-l împiedică să se rotească ca o balerină.

Cu siguranţă aceşti bărbaţi ne arată că dacă există pasiune atunci când faci ceva, lucrurile merg de minune.

 

 

Comentarii