SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Daria Melnikova, actrița din filmul „Fetele tatei”, este însărcinată!

16 iulie, 2015 Autor: Nataşa Bujor Sursa: 7days.ru


Este una dintre cele mai îndrăgite actrițe, datorită rolului pe care l-a avut în serialul rusesc „Fetele tatei”. La 23 de ani, Daria Melnikova, alias Jenea Vasnetsova, își bucură fanii cu o veste trăsnet - va deveni curând mămică.

În curând, actrița  îi va dărui soțului ei, Artur Smolyaninov, primul copil. Se pare că  venirea pe lume a bebelușului, este pentru cuplu un eveniment intim, așa că au fost foarte discreți, preferând să se bucure în taină de cele 9 luni deosebite. Niciunul dintre cei doi soți nu au făcut publică vestea.

Faptul că în familia actorilor va apărea un nou membru, s-a aflat în presă datorită colegului de scenă al viitoarei mămici, Vladimir Andreyev. Potrivit spuselor acestuia, Daria se află deja în concediul de maternitate. Vladimir a mai adăugat  că îi simte lipsa Dariei, atât el, cât și restul colegilor: „ Fie ca venirea bebelușului pe lume să fie ferită de orice primejdie. Iar în sezonul viitor, sper ca Daria să se întoarcă la muncă. Aici toți o așteptăm.”

Sarcina nu este primul lucru despre care celebrii actori din Rusia nu au preferat să vorbească. Despre căsătoria celor doi s-a aflat târziu, de la fanii cuplului, care au văzut o poză postată pe o pagină închisă a actriței, în care apăreau două verighete.

Comentarii