SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

David Beckham este cel mai bun tată printre celebrități

6 aprilie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: 3news.co.nz Foto: 3news.co.nz


În urma unui sondaj realizat de muzeul din Londra, Ripley's Believe it or Not, fostul fotbalist englez, David Beckham, a fost desemnat cel mai bun tată-vedetă din Anglia.

 

Fotbalistul are patru copii – trei băieți și o fetiță, împreună cu fosta membră  a trupei de fete ”Spice Girls”, Victoria Beckham. Potrivit celor care au realizat sondajul, David petrece mult mai mult timp cu copii săi, ba mai mult, se implică și în activitățile acestora.

Pe locul doi se află rockerul Ozzy Osbourne, urmat de prezentatorul de televiziune Jonathan Ross. Topul este completat de producătorul tv, Simon Cowell, dar şi de cântăreţul Peter Andre, aflat pe poziţia a cincea.

Dacă ne uităm la clasamentul celor mai bune mama-celebre pe primul loc o vom vedea pe prezentatoarea de televiziune din Marea Britanie, Holly Willoughby, care are doi băieți și o fată. La fel ca și soțul său, producătoarea Sharon Osbourne, a ocupat locul doi. Podiumul a fost completat de actriţa Nicole Kidman.

Pe următoarele două poziţii s-au clasat cântăreaţa Madonna şi Victoria Beckham, care, spre dezamăgirea fanilor, se aștepau să ocupe primul loc, exact ca și soțul său.

 

 

 

 

Comentarii