SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

David Guetta va compune imnul UEFA 2016

18 iunie, 2015 Autor: Cristina Movilă Sursa: http://port.ro


La ceremonia de deschidere a UEFA Euro 2016 de pe 10 iunie, notele muzicale vor suna pe ritmul dorit de DJ-ul David Guetta. Artistul şi producătorul francez în vârstă de 47 de ani a fost selectat pentru a compune şi produce imnul oficial al marii competiţii de fotbal de anul viitor.

Guetta s-a declarat onorat de propunerea primită şi abia aşteaptă să contribuie, prin muzica lui, la transformarea evenimentului într-unul dintre cele mai fastuoase din istoria campionatului de fotbal: ”Este incredibil de emoţionant…să iau parte la acest mare turneu de fotbal care are loc în ţara mea natală. Muzica şi fotbalul fac echipă bună, când vine vorba de sărbătoare şi distracţie, şi vreau să contribui la transformarea acestei ediţii în cea mai mare şi memorabilă de până acum.”

 

Pe lângă imnul Euro 2016, tot Guetta  se va ocupa de muzica difuzată pe întreg parcursul competiţiei, inclusiv coloana sonoră difuzată la nivel global în transmisiunile sportive.

David Guetta a vândut peste nouă milioane de albume şi 30 de milioane de single-uri la nivel mondial. În 2011 a fost votat pe locul unu în topul fanilor din DJ Mag Top 100 DJs, iar anul acesta revista Billboard a desemnat melodia When Love Takes Over, realizată cu Kelly Rowland, ca fiind cea mai bună colaborare dance pop a tuturor timpurilor.

DJ-ul are doi copii cu fosta sa soţie, managerul de club Cathy Lobѐ, de care s-a despărţit după 22 de ani de căsătorie şi cu care încă se mai judecă pentru împărţirea unei averi de 30 de milioane de dolari.

Comentarii