SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

De ce avem vise EROTICE cu oameni pe care nu-i cunoaștem

12 decembrie, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME Foto: unica.ro.
unica.ro

SEXFie că spui deschis despre asta, fie că ascunzi acest lucru, cu siguranță măcar o dată în viață, ai avut parte și tu de un vis erotic cu un necunoscut. Înainte să încerci să înțelegi singură visul și să tragi concluzii nu neapărat corecte, trebuie să consulți teoriile specialiștilor și să citești acest articol.

Visele în care faci sex cu un străin au legătură cu partea ta masculină sau feminină pe care vrei să o activezi mai mult la tine, în încercarea de a-ți menține echilibrul psihic.

Psihologii a studiat visele din perspectiva procesului de individuație, adică fiecare femeie are un animus, componenta masculină a subconștientului femeii, și fiecare bărbat are o animă, componenta feminină a subconștientului bărbatului.
În consecință, un astfel de vis erotic are legătură cu starea ta și implică echilibrul dintre caracteristicile tale feminine și cele masculine.

Ca să descoperi care componentă te reprezintă cel mai mult, anima sau animus, trebuie să analizezi modul în care se comportă străinul din visul tău.

În cazul în care necunoscutul din vis pare neexperimentat, înseamnă că trebuie să lucrezi la consolidarea aspectelor tale masculine. Pe de altă parte, dacă partenerul este foarte priceput, ar trebui să pui accentul pe cultivarea propriei feminități.

Cu alte cuvinte, ne simțim atrași de străini care au anima sau animusul nostru. Așa se explică și dragostea la prima vedere, care nu este altceva decât o proiecție a animei sau a animusului.

Studiile arată că bărbații tind să viseze mai mult un act sexual cu o parteneră necunoscută decât femeile. Bărbații visează mai rar despre relațiile reale, în timp ce femeile au mai adesea vise sexuale cu partenerii de viață sau cu cei din trecut.

 

Comentarii