SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

De ce e mai bine să fii singur decât într-o relație nereușită!!!

19 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: elle.ro Foto: click.ro

STIL DE VIAȚĂE bine să avem pe cineva lângă noi, însă nu e deloc sănătos să fim într-o relaţie doar de dragul de a fi într-o relaţie. Nu contează cât de mult crezi că doar aşa poţi fi "complet", dacă ai un partener. La un moment dat, trebuie să înveţi să fii tu cu tine, aşa că uneori e mai bine să fii singur.

Dacă chiar ești genul de persoană care nu se simte presată de timp sau circumstanțe să înceapă o relație, iată câteva motive în plus care te vor face să te gândești de două ori înainte de a alege partenerul nepotrivit.

1. Ești fericită cu tine și consideri că asta este de ajuns

În ziua de astăzi, mass-media este plină de mesaje nesănătoase în ceea ce privește relațiile. Ca de exemplu, mulți sunt de părere că ai nevoie de o persoană care să îți fie alături pentru a te bucura din plin de sărbători sau pentru a te simți ”completă”. Aceste idei merg de minune în cărți și în comediile romantice, dar în viața reală sunt destul de distructive pentru psihicul nostru.

Ești o persoană specială, fericită și mai mult decât capabilă de a te simți bine și de una singură! Nu ai nevoie de altcineva pentru a avea sentimentul de acceptare. Apreciază-te și iubește-te tu în primul rând! Dacă te simți bine singură, doar tu cu tine, te vei simți bine si alături de cineva atunci când va veni momentul potrivit.

2. Ai făcut o alegere de a rămâne single, deci vrei să fii așa

Chiar dacă sună ciudat la prima vedere, trebuie să accepți faptul că a nu te implica într-o relație la momentul actual este strict decizia ta – așa că fii mândră de asta! Data viitoare când ești întrebată de statusul vieții tale amoroase, răspunde cu încredere și mândrie. Nu este niciodată o rușine să ne asumăm propriile idei și moduri de a trăi viața!

3. Ești în total control asupra vieții tale

În loc să rămâi victima propriei frici de singurătate, preia controlul asupra ta! Spune-ți de exemplu că în mod activ ai decis ca anul acesta să fii doar tu cu tine. Și ești cât se poate de conștientă și mulțumită de alegerea ta!

Dacă plănuiești să ieși la întâlniri în perioada care urmează, du-te la date-uri care chiar au potențial, întâlnește oameni amuzanți și care te binedispun, și, cel mai important, dă-ți destul timp pentru a cunoaște persoanele cu care intri în contact! Nu e nicio grabă și nicio presiine, distrează-te!

4. Faci exact ceea ce vrei, când vrei

Până la urmă, statutul tău amoros este strict alegerea ta – tocmai de aceea nu putem spune dacă este bun, rău, greșit sau corect. Ține numai de tine și din motivul ăsta îți recomandăm ca în loc să fii victima unor concepte sociale, cel mai bine gândește-te la ce îți dorești tu pentru tine!

Ce ai alege dacă nu ar fi vorba despre presiunea găsirii unui partener/soț etc? Lasă-ți timp de gândire și găsește ceea ce îți dorești cu adevărat. Nu este important dacă ești sau nu implicată într-o relație. Ceea ce contează cu adevărat este că iți iei deciziile conștient și faci ceea ce este bine pentru tine.

5. E mult mai bine să fii singură decât în relația nepotrivită

Să începi o relație din simplul motiv că ești speriată de singurătate este mereu o idee proastă. E nevoie de mult curaj pentru a înfrunta toate provocările vieții de una singură, dar este cu mult mai sănătos să faci asta singură decât alături de omul nepotrivit!

Comentarii