SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

De ce merită să vizitați Australia

2 iunie, 2015 Autor: Daniela Timofti


Un blogger român spunea despre Australia că este locul pentru care trebuie să visezi trei ani, să strângi bani doi ani, să planifici şi să organizezi un an. Este un efort mare din multe puncte de vedere, dar de care îţi vei aminti toată viaţa.

Trebuie să vizitaţi Australia, deoarece acolo este pur şi simplu altă lume. Potrivit site-ului de călătorii, metropotam.ro, Australia este destinaţia perfectă pentru vacanţă datorită frumuseţii sale naturale speciale. Nu puteţi pierde ocazia să vă luptaţi la întrecere cu un cangur sau să hrăniţi un koala, cu frunze de Eucalipt. Dacă aceste posibilităţi exotice nu vă par atrăgătoare, atunci puteţi merge să vedeţi Munţii Albaştri. Văzuţi de departe, munţii au o culoare albastră datorită unor uleiuri secretate de copacii eucalipt. În aceşti munţi aveţi posibilitatea să ajungeţi cu cea mai înclinată telecabină din lume, iar adrenalina va fi simţită la maxim.

Fiecare oraş din Australia are propriul festival care o să vă încânte cu tradiţii şi spectacole unice. Chiar dacă seamănă cu oraşele europene, Sydney şi Canberra au un aer special. Canberra, capitala, este unul dintre puţinele oraşe din lume care au a fost construit după un plan gata făcut, din acest motiv are o simetrie superbă şi nu voi exagera când voi spune că este perfectă!

Este greu de ajuns în Australia, însă merită la maxim fiecare efort, deoarece nopţile petrecute pe malul oceanului admirând apusul de pe continentul îndepărtat fac toţi banii.

 

 

Comentarii