SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

De la angajat la McDonald’s a ajuns să fie milionar la 19 ani

18 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: stirileprotv.ro


Un tânăr a devenit milionar înainte să împlinească vârsta de 20 de ani, iar primele sume importante de bani le-a câștigat din dormitorul său, în timp ce lucra part-time la McDonald's.

Robert Mfune avea doar 16 ani atunci când a început să învețe cu ce se mânâncă tranzacțiile la bursă, în timp ce făcea unele comisioane la o firma de finanțe, după cursuri. A început să facă și el tranzacții la bursa de acasă, din Southampton, la 17 ani, și a făcut bani suficienți încât să-ți cumpere un Bentley de 150.000 de euro, relatează Daily Mail.Tânărul i-a cumpărat și mamei sale o casă și o mașină, scrie stirileprotv.ro.

Succesul a început atunci când s-a angajat, în timpul facultății, la o firmă unde a învățat toate siretlicurile meseriei. La 17 ani făcea tranzacții de acasă, cu un cont pe numele mamei sale, în timp ce muncea la McDonald’s și studia pentru examene.

Ulterior, la 18 ani, a fost ajutat de un specialist să-și facă propriul cont pe care acum îl folosește pentru a-și crește averea. Robert are o colecție de mașini de lux, printre care un Range Rover și un Bentley continental GT auriu.

Comentarii