SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

De la dive la femei obișnuite: cum arată cele mai frumoase femei din lume atunci când n-au chef să piardă timp pe imaginea lor – (FOTO)

3 aprilie, 2018 Autor: Natalia Acciu Sursa: altfel.md Foto: altfel.md

MONDENNimeni nu-și dorește să fie surprins arătând atât de rău, însă iată că li se întâmplă și celor mai sexy celebrități din lume să aibă o zi îngrozitoare, în care să fie vizibile toate imperfecțiunile lor fizice, vestimentare, etc. 

Cameron Diaz 

Ce păcat că s-a retras din actorie, fiindcă arăta bine în ținute de gală. Dar e temporar. Oricum, asta nu scuză apariția, în spațiul public, ca un homeless, cu părul vâlvoi, cu fața inundată de coșuri și în haine cu trei numere mai mari.

 

Gwyneth Paltrow 

E adevărat că fondul de ten face minuni și că machiajul, în general, ne evidențiază trăsăturile și ne estompează ridurile, cearcănele, coșurile și tot ce nu vrem să fie văzut, dar totuși… În cazul actriței din Seven este o diferență izbitoare între cum arată într-o zi obișnuită și o seară petrecută pe covorul roșu, în lumina reflectoarelor. Roșeața de pe față, ridurile și tenul deloc luminos și proaspăt, din prima imagine, sunt dovada vie a faptului că vedetele datorează cea mai mare parte a look-ului lor make-up artistului, stilistului, hair stilistului, PR-ului, medicului estetician și mai puțin genelor moștenite.

 

Katy Perry

Katy, ca multe alte celebrități de peste Ocean, are zile în care își propune să cucerească întreaga lume, dar și zile în care de-abia se rostogolește jos din pat și umblă de colo-colo într-un outfit care zău dacă arată mai bine decât o pijama.

 

Britney Spears 

A evoluat fantastic, degeaba ziceți că nu e posibil să iasă din casă nespălată pe cap, cu machiajul răspândit pe întreaga față aproape, cu un tricou pătat și pantaloni de trening largi, fără formă. Da, cântăreața s-a întâmplat să fie atât de dată peste cap încât să nu-și poată coordona outfit-ul, dar Prințesa Pop a avut probleme mai mari decât aparițiile ei publice jalnice din punct de vedere estetic. Oricum, în ciuda a tot și toate, a răzbit, și-a recăpătat cariera și, mai mult de-atât, a redevenit diva HOT de acum câțiva ani buni.

 

Katie Holmes

Fosta soție a lui Tom Cruise are niște trăsături faciale care-o scot în evidență la Hollywood, însă, și în cazul ei, e nevoie de multă muncă depusă de specialiști în machiaj, coafură, dermatologie, estetică în general, pentru a ajunge actrița să strălucească la propriu și la figurat pe covorul roșu. Vedem aici un contrast ca de la cer la pământ între cum este Katie în viața de zi cu zi și cum se prezintă la cele mai importante evenimente din showbiz-ul mondial.

Comentarii