SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

De mâine ofertele pentru vacanţe se vor scumpi!

28 februarie, 2015 Autor: Adriana Vasilcov


O dată cu ultima zi de iarnă pleacă şi reducerile pentru vacanţele pe litoral. Astăzi este data limită când puteţi rezerva o vacanţă în Turcia, Bulgaria sau Grecia cu 30 sau 40 % reducere.

Începând cu 1 martie, preţurile pentru o foaie de odihnă în ţările calde va creşte considerabil. O mare parte din agenţiile de turism nu s-au zgârcit să facă reduceri, doar ca să vândă cât mai multe oferte. Pentru un sejur de şapte zile în Bulgaria, într-un hotel de patru stele va trebui să scoateţi din buzunar de la 184 până la 330 de euro.

Pentru o vacanţă în Turcia într-un hotel de patru stele va trebui să achitaţi de la 350 până la 400 sau chiar 500 de euro. Depinde în care lună veţi merge în vacanță. Oferta include transportul şi masa all inclusive sau ultra all inclusive.

Grecia e mai aproape, dacă reuşiţi să puneţi mâna pe o ofertă cu reducere. De la 200 la 400 de euro, atât costă o vacanţă fierbinte în ţara măslinelor.

În cazul în care aveţi un buget mai mic, nu trebuie să vă idispuneţi. Cu siguranţă veţi găsi oferta care vi se potriveşte, luând în consideraţie că în unele foi de odihnă nu sunt incluse transportul sau masa. Pentru o asemenea vacanţă va trebui să achitaţi de la 80 la 120 de euro.

Comentarii