SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Declarații rare ale lui Putin despre misterioasele sale fiice – (VIDEO)

18 decembrie, 2015 Autor: Lucia Cujbă Sursa: dailymail.co.uk Foto: realitatea.net


Președintele rus, Vladimir Putin, a declarat joi că cele două fiice ale sale trăiesc în Rusia și nu se implică în afaceri sau în politică, dar a refuzat să precizeze dacă acestea lucrează.

„Ele trăiesc în Rusia și niciodată nu s-au dus să locuiască permanent în altă țară. Nu au primit educație decât la universități din Rusia. Sunt mândru de ele. Continuă să studieze și să muncească. Unii jurnaliști au întrebat ce limbi cunosc. Ambele vorbesc fluent trei limbi europene, iar una dintre ele vorbește și două limbi orientale”, a precizat Vladimir Putin.

Putin a refuzat, vreme îndelungată, să ofere detalii despre viața sa privată. Acum, în mod surprinzător, el a menționat că fiicele sale, Maria și Katerina, vorbesc trei limbi straine. El a refuzat însă să dea mai multe detalii, invocând „rațiuni de securitate”.

 

Identitatea celor două fete ale lui Putin, Katerina şi Maria, a fost învăluită în mister încă din prima zi în care tatăl lor a devenit preşedinte al Rusiei, aşa că reporterii au fost curioşi să afle cine sunt ele, scrie NBC News. Fetele s-au născut în anii 1980, în Germania, unde Vladimir Puţin lucra că spion pentru KGB. Totuşi, Putin a refuzat să divulge identitatea lor, la rugămintea unui jurnalist, spunând doar că este mândru de ele, dar că nu discuta cu nimeni despre familia lui.

Deşi de-a lungul vremii au apărut numeroase speculaţii în legătură cu identitatea celor două fete ale preşedintelui rus, Kremlinul nu le-a confirmat niciodată. Un critic al Kremlinului, Alexei Navali, dezvăluia în urmă cu câteva luni că o tânăra numită într-o funcţie administrativă la prestigioasă Universitate de Stat din Moscova (MGU) ar fi una dintre fiicele lui Putin. Cele două fete apar în fotografii din copilărie de acum 20 de ani, însă de atunci au dispărut din spaţiul public.

 

Comentarii