SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Delia a decis să pună în vânzare încă un show la Sala Palatului

19 ianuarie, 2017 Autor: Dan Maxim
unnamed

DIVERTISMENTDupă ce anul trecut a reușit performanța de a fi primul artist român care a avut un sold out la doar o lună de la anunțul unui show (Delia’s Winter Wonderland) cu bilete cuprinse între 490 și 690 de lei, Delia revine azi cu un anunț minunat pentru fanii ei.

 Pentru că biletele de pe 6 martie se epuizează într-un ritm alert și show-ul este aproape SOLD OUT, Delia împreună cu managementul său au decis să pună în vânzare încă o zi de Psihedelia la Sala Palatului, pe 5 martie 2017!

„Mi se pare minunat că oamenii au început să plătească bilete pentru artiștii lor preferați, indiferent că este vorba de mine sau de alții. Pentru un artist, cea mai mare răsplată, liniște sufletească și dovada de recunoștința, este faptul că poate desfășura show-uri pe baza de bilete. Multă vreme, în România, acest lucru nu prea a fost posibil. Dar cred cu tărie că, în momentul în care obișnuiești publicul cu producții de calitate, asemănătoare cu cele de nivel internațional, oamenii vor fi mereu interesați. Eu îmi doresc să ofer un produs din ce în ce mai bun”, a precizat Delia pentru PROMOTIME.

    unnamed (1)

Biletele s-au pus în vânzare online pe www.catmusic.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.salapalatului.ro , iar punctele de vânzare fizice sunt: Sala Palatului, Magazinul Muzica, Magazinele Germanos, Carrefour, Inmedio, Orange, Vodafone, Librăriile Cărturești și Humanitas, Benzinăriile OMV, oficiile Poștei Române semnalizate bilete.ro.

 

Comentarii