SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Delia lansează single-ul “Fata lu’ tata” cu videoclip oficial.

20 noiembrie, 2017 Autor: Ecaterina Beschier Sursa: globalrecords.com Foto: globalrecords.com

DIVERTISMENTDelia a lansat single-ul “Fata lu’ tata”, piesă compusă de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi. Artista a mai colaborat cu Carla’s Dreams atât pentru “Cum ne noi” (featuring), dar și “Da, mamă”, ambele hituri incontestabile în România.

Videoclipul piesei a fost filmat și regizat de Alex Ceaușu, cu care Deliaa mai colaborat pentru “1, 2, 3, 4”, “Rămâi cu bine” sau “Verde Împărat”.
De look-ul Deliei în videoclip, s-au ocupat Diana Ionescu (make-up), Alex Sârghe (hair), Hilke Muslim (styling), ținute Cristina Săvulescu, Seen.

Delia a lansat anul acesta “Rămâi cu bine” cu Macanache, o colaborare inedită care s-a bucurat de aprecierea publicului și care are aproape 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, artista este featuring și pe single-ul The Motans – “Weekend”, care a fost locul 1 pe radio și TV în România, cu peste 22 de milioane de vizualizări.

unnamed (1)
Anul acesta, Delia a lansat albumul “Live” care include hiturile artistei “Cum ne noi”, “Da, mamă”,  “Cine m-a făcut om mare”, “Ce are ea” și a susținut trei zile de concerte la Sala Palatului, evenimente sold out sub conceptul “Psihedelia”.

Single-ul “Fata lu’ tata” este o co-producție Cat Music și Global Records.

Comentarii