SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Delia și Rihanna au stat de vorbă cinci minute la terminarea show-ului. Ce și-au spus divele? – (FOTO)

16 august, 2016 Autor: Rodica Tomașenco Sursa: Cancan.ro, Libertatea.ro Foto: Libertatea.ro

MONDENDelia Matache și Rihanna s-au cunoscut în culise la finalul show-ului de duminică seară, iar starul internațional a felicitat-o pentru prestația avută în deschiderea concertului său.

Vedeta  își dorea în sinea ei o întâlnire cu starul internațional, chiar dacă nu a făcut public acest lucru. Și iată că dorința i s-a împlinit! La scurt timp după concertul său, în back-stage, Delia a făcut cunoștință cu Rihanna! Ba mai mult, artista a fost chiar felicitată de starul internațional pentru prestația avută în deschiderea concertului său! Ambele s-au felicitat, reciproc, și s-au arătat încântate de cunoștință. Întâlnirea a fost una scurtă, a durat maxim cinci minute.

delia-rihana

„Delia a rămas apoi cu persoanele din staff-ul Rihannei, care de asemenea au felicitat-o pentru concertul pe care l-a susținut”, a mărturisit o persoană din echipa Deliei, care a fost de față la respectiva întâlnire. Aceeași sursă a spus și motivul pentru care Rihanna și Delia nu s-au fotografiat împreună: ”Rihanna era imediat după concert. Poate era transpirată și obosită, nu a vrut să facă niciun fel de poze în acel moment. Nici Delia nu se lasă fotografiată imediat ce se dă jos de pe scenă, ci mai așteaptă să-și revină un pic”.

rhianna-concert

Rihanna nu a cântat și dansat două ore așa cum se aștepta toată lumea, însă după prestația din Piața Consituției s-a arătat destul de epuizată. Așa că, imediat după terminarea spectacolului, Riri s-a despărțit de staff-ul ei și, după ce și-a tras sufletul, a plecat direct la aeroport. Nu la fel au făcut instrumentiștii, dansatorii și o parte din echipă. Aceștia au mers într-un club de fițe din zona parcului Herăstrău unde s-au distrat până dimineața.

 

Comentarii