SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Delia va avea multe restricții în deschiderea show-ului Rihannei

3 august, 2016 Autor: Lucia Ciobanu Sursa: libertatea.ro Foto: click.ro


La fel ca la marile concerte, unde în evidență este scos artistul-vedetă, Delia va avea multe restricții în deschiderea show-ului pe care-l va susține Rihanna.

ANGE5330-683x1024

Delia a fost aleasă chiar de staff-ul divei internaționale să cânte în deschiderea concertului pe care îl va susține la București pe 14 august. Încântată că ea a fost preferata, Delia se gândește deja la ce surprize va include în show-ul său. Doar că îi va fi imposibil ca totul să iasă așa cum și-ar dori. Iar de vreo mega-producție, nici nu poate fi vorba! Motivul? La fel ca la marile concerte, unde în evidență este scos artistul-vedetă, Delia va avea și ea multe restricții, în deschiderea show-ului pe care-l va susține Rihanna, informează libertatea.ro.

 

„Așa se procedează la marile concerte. Nu avem voie să pregătim prea mult, iar limitări vor fi și la opening-act. Nu putem folosi toată scena, tot sunetul, toate luminile, toate ecranele. Deci nu vom avea grafică, lumini, etc. Vom avea însă o întâlnire cu stage managerul ei pentru a stabili aceste amănunte, sper ca totul să iasă cât mai bine”, a menționat o persoană din echipa artistei.

Show-ul Deliei va dura aproximativ 30 de minute, artista urmând să-și aleagă piesele pe care le va cânta din play-list-ul pe care deja l-a întocmit și nu va avea dansatori pe scenă.

 

Comentarii