SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Delia va cânta în cadrul deschiderii concertului Rihannei de la București – (FOTO, VIDEO)

29 iulie, 2016 Autor: Petru Moisei Sursa: tvmania.ro

MONDENAflată pe platourile de filmare ale show-ului „X Factor”, Delia a primit o veste extraordinară. Jurata de la Antena 1 va cânta, pe 14 august, în deschiderea concertului Rihannei de la Bucureşti, din cadrul „Zutopia Music Festival”.

„Pentru mine, Rihanna este un simbol al libertăţii. Se vede prin tot ce cântă, cum se îmbracă, cum se comportă că e, pe lângă un artist adevărat, o voce a generaţiei noastre. Şi când spun voce, nu ma refer doar la calităţile vocale, ci şi la modul în care a reuşit şi reuşeşte în continuare să influenţeze milioane de oameni cu spiritual ei liber şi frumos. Mă simt onorată să cânt în deschiderea concertului ei!”, a declarat cântăreaţa pentru o publicație din România.

Momentul când a aflat că va canta în deschiderea Rihannei, a fost unul emoţionant: „M-au prins pe neaşteptate. O echipă de la ,,Observator” a venit alături de Denisa de la D&D Entertainment, care mi-a cerut biletele la Rihanna înapoi şi mi-a spus că am interzis în public. Moment în care am crezut că s-a întâmplat ceva neobişnuit. Apoi mi-a zis că voi împărţi aceeaşi scenă cu ea. Sunt extrem de încântată, abia aştept! Cine ar fi crezut că aş fi bucuroasă că nu am voie în public la Rihanna?!”.

Ultimul single lansat de Delia se numeşte „1234 (Unde dragoste nu e)” şi poți să îl vezi în cele ce urmează:

https://www.youtube.com/watch?v=PojdI2shbaIMit dem besuch sollen nun darber hinaus konkrete einblicke in den kulturpolitischen alltag einer stadt und in die gehen Sie zu diesen Jungs berufspraxis von kulturamtsleiterinnen und -leitern gegeben werden juli an der pdagogischen hochschule ludwigsburg stattfand

Comentarii