SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

„Denim Desserts”: Noua colecție a Rihannei, în colaborare cu Manolo Blahnik

6 martie, 2016 Autor: Gabriela Grițco


Designul încălțămintei din colecția Rihannei, în colaborare cu creatorul de modă spaniol Manolo Blahnik, e insipirată chiar din tatuajele interpretei, iar materialul de bază al acestei colecții este denimul.

Abia la mijlocul lunii februarie, interpreta și-a prezentat colecția „Fenty Rihanna X Puma”, iar acum a anunțat lansarea unei noi colecții cu legendarul brand de pantofi Manolo Blahnik.

Colecția va conține șase perechi de încălțăminte, și anume ( pantofi, sandale, cizme înalte, mulate pe picior, dar și botine). Rihanna a declarat ca va fi o colecție cu un stoc limitat, de numai 45 de exemplare. Însăși denumirea colecției – „Denim Desserts” – explică stilul abordat de interpretă pentru încălțămintea ei, cu un design neobișnuit, din denim și aplicații de pietre și paiete. Prețul acestora începe de la 895 și ajunge până la 3.995 de dolari.

Colecția va ajunge doar în trei magazine „Manolo Blahnik”: în Londra, New York și Hong Kong, iar vânzările vor începe din data de 5 mai

La conferinţa de presă de lansare, Rihanna a făcut pe toată lumea să râdă cu declaraţia ei: „În acea zi când voi vedea pe cineva,purtându-mi creaţiile, îmi cer scuze prealabil, pentru că o să fug după ea strigând: Stop! Selfie! Cine eşti? De unde i-ai cumpărat? Va fi momentul meu de bucurie.”

Comentarii