SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Denisa Manelista, înmormântată astăzi, în zi de sărbătoare. În ce rochie a fost îmbrăcată interpreta – (GALERIE FOTO)

25 iulie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Foto: Libertatea.ro

DIVERTISMENT



Denisa Manelista a murit duminică dimineață după o lungă luptă cu o boală necruțătoare, în ciuda rugăciunilor celor care au cunoscut-o și iubit-o. Familia o conduce astăzi pe ultimul drum, trupul urmând să fie înhumat acasă, la Vâlcea.

Sicriul cu trupul neînsuflețit al Denisei Răducu a fost depus la biserica din Ștefănești. Lumea a aprins lumânări, iar la biserică a fost și un taraf, scrie Libertatea.ro

Miile de oameni care au venit să o conducă pe ultimul drum pe Denisa Manelista au luat cu asalt nu doar strile din Ștefănești, ci și curtea casei familiei  regretatei artiste. Bodyguarzii se află la fața locului, în curtea casei, având grijă ca situația să nu scape de sub control. peste tot este plin de mașini și de coroane de flori.

Denisa Manelista a fost înmormântată într-un micuț cimitir din curtea fostei mănăstiri vâlcene Morunglava, unde, de altfel întreaga familie a Denisei este înmormântată.

Cortegiul a ajuns în această dimineață la Vâlcea, unde deja s-au strâns zeci de prieteni și rude. Denisa Manelista a fost înmormântată într-o rochie de culoare roz, deși tradiția spune ca fetele nemăritate care mor să fie înmormântate în rochie de mireasă. ”Familia nu a vrut să o îmbrace în rochie de mireasă pentru că se zice că o să stea la gard să-și aștepte sortitul”, a dezvăluit Minodora în cadrul emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1.

Chiar în această zi, creștinii prăznuiesc Adormirea Sfintei Ana, bunica după trup a Pruncului Isus Hristos. Sfânta Ana este protectoarea familiei și a pruncilor la naștere. După ce și-a încredințat fiica Templului, Sfânta Ana și-a dedicat restul vieții rugăciunilor și postului, făcând mult bine oamenilor aflați la nevoie, pentru a împlini cuvântul Domnului. Pentru însemnătatea faptelor ei, oamenii o respectă cu sfințenie pe Sfânta Ana, chemând-o în ajutor, mai ales atunci când nu pot da naștere la copii ori când familia le este pusă la grea încercare.

Comentarii