SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Despre Noi


PROMOTIME a fost fondat în anul 2012, inițial ca revistă online și revistă tipărită. Datorită evoluției din ultimii ani în spațiul online informativ, începând cu anul 2014 am făcut un rebranding avansat și modern.

De atunci suntem mereu online, intern și extern, urmărind fluxul de noutăți ca web-site cu ştiri generale locale și internaționale. Prin munca profesionistă și implementarea tehnologiilor noi de producere precum și de difuzare în format TV, astăzi suntem în liga televiziunilor ca platformă ONLINE lideri pe piața mass-media din Republica Moldova și tindem mai sus cu noi proiecte pe net.

Reprezentăm o platformă media online independentă, în format TV, ce are scopul de a crea un spaţiu informativ, respectând rigorile unui jurnalism de calitate şi cerinţele unui public în căutare de conţinut echidistant şi echilibrat.

Avem un spectru larg de CATEGORII: DIVERTISMENT, EVENIMENTE, MONDEN, CULTURĂ, SOCIAL, STIL DE VIAȚĂ, SEX, INTERVIURI, ECONOMIE, SPORT, AUTO, TEHNOLOGII, POLITICĂ și DIVERSE. De asemenea, ținem foarte mult la autenticitatea textelor, astfel că am dezvoltat mai multe PROIECTE, printre care: CHESTIONARUL PROUST, DESCOPERIRI URBANE, FEMEI VS BĂRBAȚI, JURNAL DE CĂLĂTORIE, PRIETENUL MEU, DE LA A LA Z și EMISIUNI : BEDTIME STORIES, DE LA ZERO, MAME ȘI COPII, DOSAR DE POEZIE, PORTRETE și SEMN DE CARTE.

Ne ocupăm de imaginea și metodele de promovare potrivite pentru fiecare client în parte, fie deja un brand cunoscut sau unul în devenire, o companie, o persoană publică sau una ce dorește să fie cunoscută, un artist sau unul în devenire, pentru ca rezultatele dorite să fie obținute rapid. Echipa noastră de specialiști știe să evidențieze calitățile unice ale produselor și serviciilor dumneavoastră, astfel încât mesajul transmis să fie unul memorabil și eficient.

Știm cât de importantă este vizibilitatea, de aceea ne ocupăm de la concept, producere și mesaj până la publicarea acestuia. Vă sugerăm și alte idei de marketing online, publicitate și promovare. Cu producția noastră foto / video / web și grafic design, avem grijă ca publicitatea pentru produsele și persoana dumneavoastră să fie realizate profesionist, astfel încât colaborarea dintre noi să nu fie o cheltuială, ci o investiție.

Respectăm cu rigurozitate conţinutul autentic și inteligent, atât cel scris, cât şi cel video. Ținem la operativitatea prestării serviciilor de calitate pentru o imagine solidă și competitivă pe piață, cu impact pe termen lung și remarcabil.

PROMOTIME este un proiect PROMO MEDIA GROUP.