SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Destinații de lux: Cele mai impresionante hoteluri subacvatice

4 februarie, 2015 Autor: Daniela Timofti Sursa: one.ro Foto: fubiz.net


Camere de lux, piscine interioare și posibilitatea de a admira peștii colorați în mediul lor. Toate aceste avantaje sunt oferite de hotelurile subacvatice care în ultimul timp sunt luate cu asalt.

Hotelul Resorts World Sentosa din Singapore este alegerea perfectă dacă sunteți pasionat de acvarii și lumea subacvatică. Apartamentele se întind pe două etaje, situate pe o latură a unuia dintre cele mai mari şi mai spectaculoase acvarii din lume. La etaj găsiți o piscină privată, iar la nivelul inferior se află un jaccuzzi care vă permite să admirați peștii colorați.

În ultima perioadă arhipelagul Zanzibar este din ce în ce mai cunoscut, datorită locurilor sale impresionante. Hotelul subacvatic, The Manta Resort, merită vizitat pentru că puteți face plajă pe terasa de pe acoperiș, puteți lua micul dejun pe platforma de la suprafața apei sau când mergeți să dormiți puteți vedea cum înoată peștii în apă. Toate aceste beneficii la prețul de 1.500 de dolari pe noapte.

 

Hotelul Poseidon Undersea Resorts de pe insula Fiji, se află la 12 metri sub apă și oferă luxul unui resort de cinci stele, dar cel mai atractiv este că puteți avea propriul submarin, numit Triton. Cu ajutorul submarinului puteți explora împrejurimile. Aici puteți să vă petreceți timpul la spa, la shopping, la restaurant sau puteți chiar să vă înregistrați căsătoria.

 

Comentarii