SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Detalii impresionante despre atacul din Manchester. Semnificaţia specială a ultimei melodii interpretată de Ariana Grande – (VIDEO)

24 mai, 2017 Autor: Alexandru Rufanda Sursa: Mediafax.ro Foto: Cosmopolitan

RECOMANDAMDupă atacul terorist petrecut la concertul susţinut de Ariana Grande pe stadionul din Manchester luni seară, în urma căruia cel puţin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 59 au fost rănite, în mediul online au apărut detalii impresionante despre ultima melodie cântată de artista americană, conform bustle.com.

La încheierea concertului, cu câteva minute înainte de petrecerea exploziei, oamenii nu aveau nici cea mai mică idee despre ce se va întâmpla şi se bucurau de spectacol. Ultimul cântec al Arianei grande pe Manchester Arena a fost unul special. adresat publicului tânăr care a participat la eveniment.

Potrivit detaliilor oferie de fani şi de anumiţi spectatori la concertul de luni seară, cântecul cu care Grande a încheiat showul a fost „One Last Time,” deşi acest lucru nu a fost confirmat de către reprezentanţii cântăreţei. Cu toate acestea, surse au declarat pentru bustle.com că aceasta ar fi fost melodia de încheiere, iar în lumina evenimentului tragic, cântecul capătă cu totul alte semnificaţii.

De asemenea, videoclipuri surprinzând interpretarea Arianei Grande a melodiei „One Last Time” pe Manchester Arena au apărut în mediul online, pe Twitter şi YouTube, alături de mesaje de sprijin pentru cei care au fost răniţi şi mesaje de condoleanţe pentru victimele atacului sinucigaş.

Melodia Arianei, „One Last Time”, va avea de acum înainte o semnificaţie specială pentru mulţi fani.

„One Last Time” has changed forever — there’s no way around that. But hopefully, the song will now serve as a reminder of how important is to be kind to each other in a world that can be such a scary place.

Poliţiştii au confirmat că autorul atacului sinucigaş din Manchester este Salman Abedi, un bărbat în vârstă de 23 de ani care era în evidenţele serviciilor secrete britanice.

Cel puţin 22 de persoane au fost ucise, iar alte 59 au fost rănite în atentatul comis luni seară în Manchester, la finalul unui concert al artistei americane Ariana Grande. Reţeaua teroristă Stat Islamic a revendicat atentatul.

Comentarii