SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Detalii inedite despre Carla’s Dreams! NU vor mai acorda interviuri în următorii 2 ani – (VIDEO)

29 decembrie, 2015 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: stiri.tvr.ro


Au vrut să abandoneze proiectul, însă au devenit una dintre cele mai cunoscute formaţii de la noi, dar și din România. Trupa Carla's Dreams a trecut Prutul şi a ajuns un adevărat fenomen în România.

Colaborările cu Inna şi Delia au ocupat săptămâni la rând primul loc în topurile muzicale. Ultimul hit al băieţilor, „Te rog” a adunat peste 8 milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2016, Carla’s Dreams își dorește să deschidă propriul studio de înregistrări, cel mai probabil la Brașov.

”Suntem tot mai des solicitați în România și cred că va fi necesar să facem câteva schimbări. Asta ar presupune să deschidem un studiou în București cred, sau Brașov. Noi trebuie să ne unim să ne stabilim, trebuie să ne organizăm să vedem cum vom păstra legătura. Avem nevoie de un studiou de creație, poate fi și portativ”, a declarat Carla’s Dreams.

Deşi sunt arhicunoscuţi, iar pisele lor ocupă primul loc în topurile muzicale, băieții de la Carla’s Dreams rămân modeşti.

În cadrul interviului, Carla’s Dreams dezvăluie și câți bani câștigă de pe urma acestui proiect muzical.

Interviul acordat în exclusivitate pentru Televiziunea Română este, practic, ultimul. În următorii doi ani, parte a strategiei de marketing, trupa nu va mai aparea în interviuri televizate, scrie sursa citată.

Comentarii