SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Deținătorii de iPhone 6 spun că acesta ar avea un defect

2 decembrie, 2014 Autor: Ana Creascov Sursa: businessinsider.com
IPhone 6 Updated Main Image


Sute dintre cei care s-au grăbit să-și ia iPhone 6 se plâng de calitatea camerei frontale, destinată viralelor fotografii „selfie”, argumentând că nu ar fi poziționată corect.

 

Camera frontală a noului iPhone se pare că este puțin deplasată în interiorul carcasei, ceea ce duce la apariția unei umbre în formă de semilună pe partea dreaptă a camerei.

Internauții din diferite colțuri ale lumii se confruntă cu aceeași problemă. Există chiar și un șir de 150 de comentarii pe rețeaua Reddit, la tema „Is your iPhone 6 front-facing camera misaligned?” ( iPhone-ul tău tot are camera frontală poziționată greșit?). Răspunsurile ca „Al meu are aceeași problemă” sau „La fel” sunt frecvente.

Deocamdată, aproape niciun utilizator, dintre cei care condamnă calitatea camerei, nu implică și calitatea fotografiilor. Cu alte cuvinte, dacă produsul nu este afectat, de ce ar trebui efectuate modificări? Această problemă ține doar de imaginea frontală a telefonului mobil.

Compania Apple este conștientă de această greșeală, dar nu își dă seama care ar putea fi cauza acesteia. Pentru a-și păstra renumele, angajații companiei menționează că cei nemulțumiți de telefon pot veni să-l schimbe pe un altul, dacă nu vor să repare problema particulară a camerei.

Comentarii