SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Devino fericit(ă) și bogat(ă) doar repetând în gând aceste 2 cuvinte magice

30 septembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: eustiu.com

STIL DE VIAȚĂNu e vorba de cuvintele magice”mulțumesc” sau ”vă rog”, cum suntem învățați de mici. E vorba de alte cuvinte pe care nici nu-i neapărat să le rostești. E suficient să crezi în ele atunci când reflectezi asupra unor probleme care te apasă. Aceste cuvinte sunt: ”suficient” și ”merit”. Nici nu bănuiești cât de mult înseamnă pentru modul de viață aceste două cuvinte.

Suficient

Hai să ne lămurim mai întâi cu primul. De ce spunem că suferim în viață? Pentru că mereu ceva nu ne ajunge – bani, dragoste, curaj etc. Ce-ar fi însă dacă ți-ai imagina că ai suficient de toate? Universul, Dumnezeu sau viața ne oferă ceea la ce ne gândim cel mai mult în decursul zilei.

Încearcă să crezi că ai suficientă dragoste, sănătate, fericire, bucurie, frumusețe, energie creativă, suficient curaj. Poți folosi acest cuvând în orice situație. Fii copil în suflet și simte că ai de toate. În momentul în care-ți revine pesimismul, amintește-ți iar de acest cuvânt.

Această idee îi aparține lui Donald Walsch și a fost publicată în cartea sa ”Conversând cu Dumnezeu” în care e descrisă iluzia neajunsurilor omenești.

Merit

Acum să analizăm și cel de-al doilea cuvânt. Când ești lipsit(ă) de un lucru pe care ți-l dorești, nu ceda consolându-te cu gândul că nici nu ai nevoie de el sau că nu-l meriți. Procedează cu acest cuvânt ”merit” ca și cu ”suficient”. Repetă în gând și crede cu adevărat că meriți să ai parte de dragoste, sănătate, fericire, bucurie, frumusețe, energie creativă, curaj. Folosește acest cuvânt atunci când dorești să obții un lucru. Fii convins(ă) că meriți să ai mașină, casă, etc.

Repetă acest cuvânt în toate cazurile și vor începe să apară minuni!

Comentarii