SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Diana Colomeeț continuă să lupte cu cancerul. Care sunt ultimile noutăţi din Turcia. – (FOTO)

12 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic

CAMPANIECu doi ani în urmă, Diana Colomeeț, o tânără de 19 ani a fost diagnosticată cu cancer.

Pentru a o ajuta și susține, PROMOTIME a lansat un șir de campanii caritabile, în urma cărora s-a reușit colectarea unui mic ajutor financiar.

După un tratament lung și cumplit, boala părea că a fost învinsă, însă după 6 luni, în timpul unui control, medicii au constatat că boala a recidivat. Acum diagnoza este: rabdomiosarcom în glanda mamară.

Vezi aici mesajul Dianei, în care ne vorbește despre starea de sănătate la moment.

„Bună ziua, mă numesc Diana Colomeeț, am 19 ani și sunt din Chișinău. În anul 2015 am fost diagnosticată cu rabdomiosarcom a regiunii perineului. După a urmat un tratament lung și cumplit timp de un an și cinci luni. În luna mai 2017 tratamentul a fost finisat și rezultatele au arătat că boala s-a retras. Peste 6 luni venind la un control medicii mi-au spus că boala a recidivat. Acum diagnoza este: rabdomiosarcom in glanda mamară. Recent am fost operată , tumoarea a fost înlăturată, dar acum am nevoie de un tratament îndelungat de chimioterapie. Pentru ca sa traiesc o viață plină și să am un viitor pe care mi-l doresc foarte mult, eu am nevoie de ajutorul vostru. Eu vă rog din suflet să nu rămîneți indiferenți și să-mi întindeți o mîna de ajutor. Eu cred în minuni și cred că voi puteți face o minune pentru mine ! Eu cred că împreună noi vom reuși! Eu voi învinge ! VA MULTUMESC

Pentru că boala a revenit, la momentul actual Diana continuă să se afle în Turcia și urmează să-i fie aplicat un tratament îndelungat de chimioterapie. Suma pe care trebuie să o achite familia pentru această procedură este una colosală. Însănătoșirea Dianei costă la moment în jur de 78 350 de euro, bani grei pentru familia tinerei.

Astfel, redacția PROMOTIME împreună cu familia tinerei, roagă să o ajutăm cu puținul care ni-l permitem. Un euro de la fiecare nu este atât de mult, dar luați împreună pot face minuni.

Pentru cei care doresc să contribuie la însănătoșirea Dianei o puteți face aici.

Comentarii