SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Dicție.md te ajută să cucerești lumea prin discurs – (FOTO, VIDEO)

15 februarie, 2016 Autor: Ecaterina Beschier


Dacă dorești să ai o vorbire corectă, cu o pronunțare clară, sau să poți ține un discurs în fața unui public, fără să tremuri de emoții, atunci vino la Dicție.md. ,,Dicție cu Vera Nastasiu'' s-a lansat în septembrie 2013. Un curs durează cinci săptămâni pentru maturi și trei luni pentru copii. Orele sunt repartizate în trei nivele, cu ședințe de două ori pe săptămână, durata fiecărei lecții fiind de 120 de minute.

Vera Nastasiu, cel mai cunoscut trainer de dicție din Republica Moldova, pune suflet în ceea ce face, iar profesionalismul său îl poți observa îndată ce intri în sala de curs.
Cursanții Verei, 30 de copii minunați, ne-au impresionat cu rapiditatea și claritatea pronunțării a celor mai deocheate exerciții și frământări de limbă. Un exemplu viu că vârsta fragedă nu este un obstacol în calea articulării corecte a cuvintelor.

Dacă îți dorești un curs de diagnosticare și soluționare a problemelor de dicție, accesează:
www.dictie.md
E-mail: office@dictie.md
Adresa: Chișinău, str.București 83 (Centrul Contact)
Tel: +373 789 82 431
Iar dacă ești în criză de timp sau ești plecat peste hotare, antrenorul Vera Nastasiu îți vine în ajutor cu o platformă – www.dictieonline.md , cu ajutorul căreia poți face cursuri de dicție online.

Comentarii