SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Diete și siluete hollywoodiene

10 iulie, 2015 Autor: Irina Rogojina Sursa: eva.ro


Dacă astăzi femeile au la dispoziție o mulțime de metode cu ajutorul cărora își pot menţine frumusețea, cu decenii în urmă nu existau atât de multe posibilităţi, iar divele Hollywoodului trebuiau să găsească alte modalități prin care să se mențină în formă.

Vedetele din orașul cinematografiei erau nevoite să ofere foarte mult timp felului cum arătau, fiind aproape mereu în lumina reflectoarelor și atenția paparazzilor.

  1. Marilyn Monroe

Un ideal de frumusețe până în zilele noastre, celebra vedetă a practicat înotul, tenisul și gimnastica, iar mai târziu a optat pentru yoga. În ceea ce privește dieta, Marilyn avea un program la fel de strict. Aceasta nu mânca la prânz, la micul dejun avea în meniu două ouă crude amestecate cu lapte cald și o multivitamină, iar la cină consuma carne de miel, vită sau ficat.

  1. Audrey Hepburn

Pentru actriță era foarte important să aibă o dietă echilibrată și un orar strict al meselor. Un principiu al divei era ca una dintre mesele principale să includă carne roșie. Aceasta lua zilnic vitamina A, vitamina C și ficat sub formă de pulbere. Pe lângă alimentația sănătoasă, Hepburn practica regulat baletul, preferatul ei.

  1. Elizabeth Taylor

Se pare că actrița a avut un metabolism foarte bun, fiind mereu în formă, dar neavând un program prin care să se mențină suplă. Nu i-a plăcut foarte mult sportul, de aceea nici nu-l practica prea des, iar când era vorba despre un program alimentar, vedeta mânca orice poftea, untul de arahide, șunca și alcoolul găsindu-se frecvent în meniul divei.

  1. Greta Garbo

A fost genul de vedetă care ținea foarte mult la imaginea ei, de aceea practica tot ce era nou în materie de fitness. A urmat cursuri de tenis, înot, schi şi yoga, iar când venea vorba despre alimente, Greta Garbo mânca numai produse organice.

Comentarii