SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Dintre porumbul fiert sau copt, să-l alegeți pe cel Mexican

27 iulie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: unica.ro


Cum preferați porumbul? Lăptos, fiert sau afumat? Păi bine, indiferent de care variantă vă este mai mult pe plac, oricum vine momentul în care vă plictisiți de ea. Ca să nu se întâmple nenorocirea, noi vă prezentăm o nouă rețetă de porumb fiert.

Ingrediente: 5 bucăți de porumb, 75 g de unt. Pentru toping avem nevoie de 1/4 ceașcă de maioneză, 2 linguri smântână grasă, 1 sfert de linguriță de sare, 1 sfert de linguriță de condimente de usturoi, sucul de la o lămâie, cașcaval afumat dat pe răzătoare, pudră de boia dulce/picant și pătrunjel tocat (opțional).

Mod de preparare:  Puteți alege ce fel de porumb folosiți: fiert sau copt, deși nu este interzis să le folosiți pe ambele în această rețetă. Când porumbul este aproape gata, amestecați în bol maioneza, smântâna, sarea, pudra de usturoi și sucul de lămâie. Pe o farfurie radeți cașcavalul afumat.

Scoateți porumbul. Pentru a fi mai ușor de mâncat și mânuit, puteți să-l înfigeți pe câte un bețișor de frigăruie. Și apoi ungeți, pe rând, fiecare bucată cu niște unt, dați prin toping-ul din bol, prin cașcavalul ras, presărați boia deasupra și pătrunjel fin tocat.

Să aveți poftă!

Comentarii