SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

DJ-ul scoțian Calvin Harris este aniversat! 10 curiozități despre acesta – (VIDEO)

17 ianuarie, 2016 Autor: Doina Calcea


Astăzi, unul dintre cei mai sexy și bogați Dj din lume își sărbătorește ziua de naștere. Scoțianul Calvin Harris împlinește 32 de ani. Știați că Harris a fost într-o relație cu Rita Ora și, după ce s-au despărțit, acesta i-a interzis să interpreteze piesele scrise de el?! Acum se iubește cu Taylor Swift. Noi îi urăm La mulți ani și vă prezentăm încă 10 curiozități despre artist.
  1. Numele său real este Adam Richard Wiles.
  2. Calvin a fost atras de muzica electronică încă din copilarie, iar primele demo-uri le-a înregistrat în dormitor, la vârsta de 14 ani.
  3. A fost descoperit de producătorul Tommie Sunshine, iar în 2006 a semnat cu EMI și Sony BMG.
  4. Albumul său de debut, lansat în 2007, “I Created Disco”, s-a vândut în peste 100.000 de unități.
  5. Cel de-al doilea său album de studio, „Ready for the Weekend”(2009), a atins poziția #1 în UK Album Chart.
  6. În octombrie 2012, Harris a lansat cel de-al treilea său album de studio, „18 Months”, care conține single-urile „Bounce”, „Feel So Close”, „Let’s Go”, „We’ll Be Coming Back”, „Sweet Nothing”, „Drinking from the Bottle”, „I Need Your Love”, și „Thinking About You”, fiecare din ele intrând în UK Top 10.
  7. Calvin Harris a scris și a produs piese și pentru alți artiști, printre care Kylie Minogue, Sophie Ellis-Bextor, Dizzee Rascal, Cheryl Cole, Example și Rihanna — „We Found Love”, un succes internațional și unul din cele mai bine vândute single-uri din toate timpurile.
  8. Are propria casă de discuri, Fly Eye Records.
  9. Harris deține recordul pentru cele mai multe hituri de top 10 în UK Singles Chart de pe un singur album de studio, cu nouă hituri, surclasându-l pe Michael Jackson.
  10. Conform Forbes, Calvin Harris a fost cel mai bine plătit DJ în 2013, încasând aproximativ 46 de milioane $.

Comentarii