SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

„Doar Dragostea Continuă”, la Filarmonica Națională – (FOTO, VIDEO)

14 februarie, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME

DIVERSEFilarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” este cea mai importantă instituţie de concert din Republica Moldova desfăşurând o amplă activitate în diverse direcţii: muzica academică, populară, muzica uşoară şi jazz.

Aceasta are printre obiective valorificarea la cel mai înalt nivel a tezaurului muzical universal, propagarea artei muzicale contemporane, familiarizarea publicului meloman cu creaţia formaţiilor şi interpreţilor muzicii populare, de estradă, jazz, educarea muzical-estetică a generaţiilor tinere. În acest scop, în sălile Filarmonicii se organizează numeroase concerte cu participarea invitaţilor speciali din ţară şi din străinătate.

Și de această dată Filarmonica Națională a devenit gazda unui concert jubiliar, organizat de către Svetlana Snegur, un concert pentru cei îndrăgostiți și nu doar, cu genericul „Doar Dragostea Continuă”. Artiști precum Ian Raiburg, Olga Ciolacu, Igor Cuciuc,  Katalina Rusu, Serj Kuzencov, au interpretat cele mai melodioase piese în preajma Zilei Îndrăgostiților. Concertul nu s-a lăsat și fără dansuri, astfel trupele „Storm” și  „Shatrita” au încins sala. Artiștii au organizat o seară plină de căldură, unde dragostea a plutit în aer, contopindu-se perfect cu aplauzele oamenilor.

Comentarii