SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Doi copii, surpinși de camerele de supraveghere cum distrug o urnă de gunoi de pe o stradă din Băcioi. Ce spune primarul – (VIDEO)

6 iulie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean

SOCIALDoi copii au fost surpinși de camerele de supraveghere cum distrug o urnă de gunoi de pe o alee din Băcioi, în toiul nopții. Aceștia au lovit cu picioarele coșul până l-au doborât.

„Fiţi mai responsabili şi păstraţi ordinea publică şi mobilierul stradal! Doi tineri „înfierbântaţi„ probabil de alcool nu au mai încăput de mobilierul stradal şi au luat la rând, în şuturi, coşul de gunoi amplasat pe aleea de lângă Biblioteca Publică Băcioi, din centrul comunei Băcioi, reuşind să scape sub acoperirea nopţii, producând stricăciuni ale bunurilor publice. Unii dintre ei sunt campioni în critica faţă de Administraţia Publică Locală, dar nu au grijă să răspundă pentru propriile fapte umilitoare ale acestora.  Cu acest citat doresc să finalizez mesajul şi să-l atribui imaginilor video de mai jos:  „Nu întreba ce poate face ţara pentru tine, întreabă ce poţi face tu pentru ţară”. Rog, organele de poliţie să documenteze acest caz cu identificarea indivizilor şi sancţionarea acestora conform legislaţiei în vigoare.”, a declarat primarul comunei Băcioi, Șalari Vitalie.

Imaginile publicate au stârnit un val de reacții pe internet.

Comentarii