SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Doi profesionişti în ale nunţilor, fondatorii „Royal Decor”, s-au căsătorit

8 august, 2015 Autor: Ana Creascov


Pentru Cușmir Sergiu și Țăruș Rodica, primăvara lui 2014 a venit cu două începuturi: el a hotărât că noul capitol din viața sa trebuie să-l parcurgă cu ea, i-a dăruit un inel, chiar de ziua femeii, iar Rodica l-a acceptat și i-a oferit un "DA" ferm. În aceeași primăvară, cei doi au pus temelia afacerii Royal Decor. Ambii pași au fost raționali, întrucât afacerea se bucură de succes, iar relația tânărului cuplu a avansat, culminând cu o nuntă de toată frumusețea.

Ultima zi de iulie a unit destinele celor care stau la baza Royal Decor. Oamenii care, de obicei, au grijă ca nunta dumneavoastră să beneficieze de cele mai frumoase decoraţiuni, au ajuns  în situaţia de a-şi împodobi propria nuntă. Având experiență în wedding deco, ei au depus cantitatea maximă de efort și mult suflet, pentru ca, într-un final, să savureze cele mai frumoase clipe din povestea lor de dragoste într-o ambianţă care să-i reprezinte.

„Pregătirile pentru propria nuntă au început chiar după cererea în căsătorie, dar cea mai mare forfotă a fost în ultima lună. A fost un pic stresant, dar am reușit”, ne-a declarat Sergiu Cuşmir.

 

„După ce am ales restaurantul am început să croim idei pentru decorul nunții noastre. Am încercat să facem o combinație dintre stilul rustic și shaby chic, iar florile vii au fost în prim plan. Ploaia ne-a dat puțin planurile peste cap, motiv pentru care a trebuit să efectuăm unele modificări, renunțând la elemente de decor precum leagănul cu flori sau zona picnic”, a mai adăugat Sergiu.

Decorul corect al unei nunți trebuie să exprime personalitatea cuplului și să confere prospețime și suflet restaurantului. Ceea ce a reușit să redea și tânărul cuplu, prin ornamentele florale și romantice pentru care au optat. Foarte entuziasmat, Sergiu Cușmir, nu a putut să nu-și exprime mulțumirea față de toți cei care au contribuit la buna desfășurare a evenimentului cu o semnificație deosebită: „Nunta a fost așa cum ne-am dorit-o, cu cei dragi alături, cu multă veselie creată de muzicanți profesioniști, cu ore bune de dans și o atmosferă deosebită. Pentru asta le mulțumim celor care ne-au ajutat să ne realizăm visul, părinții, nășii, prietenii și rudele ce ne-au fost alături.”.

Comentarii