SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Doi soți și copilul lor de 4 anișori au murit intoxicați din cauza unei centrale termice pe gaz instalate greșit

25 noiembrie, 2017 Autor: Ecaterina Beschier Sursa: unica.md Foto: unica.md

SOCIALTragedia s-a întâmplat astă noapte. Cei doi soți din orașul Criuleni și copilul acestora în vârstă de 4 ani au fost găsiți dimineața fără suflare. Nenorocirea s-a produs, cel mai probabil, din cauza unui cazan pe gaz instalat incorect în incinta apartamentului.

Potrivit localnicilor, tânăra familie a revenit de peste hotare acum două zile. Soţii au cumpărat cazanul pentru a-şi încălzi apartamentul. L-au instalat, fără a apela însă la un specialist.

La locul tragediei au mers echipaje de poliţie, medici legişti, dar şi o echipă a Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. „Soțul și soția se aflau în baie, iar copilul în pat. Cauza decesului se stabilește. La moment preventiv intoxicație cu o substanță necunoscută. Urmează să stabilim toate circumstanțele. Cadavrele au fost îndreptate la expertiza medico-legală”,  a spus Ivan Rapeşco, procuror.

Vecinii sunt șocați de cele întâmplate. „Erau doi băieți tare buni, aveau un copil de patru ani, așa am înțeles. Ei circulau la Moscova. Veneau și se duceau. Apartamentul l-au cumpărat nu de mult.”

Comentarii