SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Dolce & Gabbana a lansat o colecţie de haine pentru femeile musulmane – (FOTO)

10 ianuarie, 2016 Autor: Laura Ignat Foto: facebook.com/DolceGabbana


Brandul de modă italian „Dolce & Gabbana” reușește de fiecare dată să surprindă și să stârnească valuri de controverse prin colecții ieșite din tiparele clasice. De data aceasta, le-a venit rândul femeilor musulmane să fie plasate în centrul atenției. Pentru ele a fost creată colecția Abaya. Aceasta este un „vis vestimentar”, o poveste reală și încântătoare despre harul și frumusețea femeilor din Orientul Mijlociu. Linia de îmbrăcăminte este inspirată din portul lor tradiţional musulman: conţine voalul islamic şi rochii până la gleznă.

Linia vestimentară este caracterizată de modestie și, în același timp, de senzualitatea specifică oricărei alte colecții marca Dolce & Gabbana: bijuterii încrustate, dantelă neagră, ținute accesorizate cu ochelari de soare supradimensionați și genți.

Hainele sunt realizate din mătăsuri şi sunt înfrumuseţate cu dantelă, mărgele şi imprimeuri florale. Colecţia este disponibilă în toate magazinele din Orientul Mijlociu, dar şi în cele de la Paris, Londra, Milano şi Munchen.

Pentru musulmani, hainele au o deosebită importanță. Bărbații nu țin cont de bani atunci când vine vorba despre o ținută pentru femeile lor. Potrivit unui raport, musulmanii au cheltuit aproximativ 266 de miliarde de dolari pe îmbrăcăminte şi încălţăminte în 2013. 

[RoyalSlider Error] No post attachments found.

Comentarii