SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Două moldovence râvnesc la titlul MISS Universe România. Uite cât de frumoase sunt – (FOTO)

30 octombrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: shok.md Foto: shok.md

MONDENDouă moldovence: Aculina Sotropa – 28 de ani, din Dondușeni și Alexandra Rusu, 21 de ani, din Călărași, cu cetățenie dublă, au acces în finala Miss Universe România 2015, informează SHOK.md.

Potrivit unui comunicat de presă, pe 1 noiembrie 2017, ora 19.00, are loc finala competiției ”Miss Universe România 2017”, la Magic Place Events Grant. În premieră în România, publicul prezent la eveniment își poate vota favorita alaturi de juriul de specialitate, iar castigatoare ne va reprezenta țara în competiția Miss Universe 2017, care va avea loc pe 26 noiembrie 2017, la Las Vegas – USA.

Juriul de specialitate al competiției îi include pe cel mai cunoscut creator de modă din România, Cătălin Botezatu, pe designerul de pantofi și accesorii Mihai Albu, pe Aura Anghel, consultant de imagine cu experiență internațională, pe Bianca Constantin, câștigătoarea titlului Miss Universe România 2009, și alții.

Cele 30 de finaliste, selectate în urma preselectiilor, vor defila în costume de baie semnate Cătălin Botezatu și în rochii de seară Blacksugar, iar hairstyle-ul și make-up-ul vor fi asigurate de specialiștii în imagine de la Luxury Academy. Fără îndoială că toate concurentele vor arăta impecabil, însă doar una va avea șansa de a reprezenta România pe scena din Las Vegas, USA. Marele premiu este 100 000 de dolari.

Aculina Sotropa, 28 de ani

Alexandra Rusu, 21 de ani

Comentarii