SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Dragoste, scene intime și deziluzii, în noul videoclip al Gloriei Gorceag – (FOTO, VIDEO)

3 februarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu
gloria


Interpreta Gloria Gorceag dă glas și imagine unei povești de dragoste simple și complicate, în același timp. Cu fiori, emoții, pasiune, suferință și dor... Piesa „Fără ea”, lansată în iunie anul trecut, are acum un videoclip de toată frumusețea. Alături de Gloria NU apare iubitul său, Smally, ci un alt protagonist. Ea se lasă mângâiată și sărutată discret de Ivan Cebotari. Artista a mărturist că scenele de dragoste au fost bine executate, chiar dacă nu le-a fost atât de ușor să-și joace rolurile.

Videoclipul trebuia să fie lansat odată cu piesa, însă, din cauza orarului diferit de muncă al celor implicați în procesul de producție, lucrurile s-au mișcat mai încet. Au fost doar două zile de filmări, însă intervalul dintre acestea a fost de tocmai două luni.  „Videoclipul l-am filmat în Chișinău, într-un local din Capitală, dar și în apartamentul vărului meu drag, care este arhitect. El are un dormitor foarte drăguț, iar noi l-am „exploatat” la propriu”, a precizat Gloria pentru PROMOTIME.

IMG_0292-1024x683

Cât despre scenele mai intime din videoclip, interpreta ne-a spus că a tratat situația ca atare, cu mult umor. „Ar fi trebuit să ne sărutăm mai pătimaș, dar am făcut ce am putut: am râs mai mult decât ne-am sărutat.” 

Am fost curioși să aflăm cum a reacționat Smally la acest scenariu picant, acolo unde iubita sa apare alături de un alt bărbat. Ei bine, de dragul creației și al artei, merită să înghiți în sec și să nu crâcnești.  „Iubitul meu știe cu ce se mănâncă această meserie, e artist și poate delimita bine cele două segmente: viața reală și cea din fața camerei. Și chiar dacă e gelos, atunci el e un fel de „poker face”, nu arată nimic,” ne-a mărturisit Gloria.

 

Interpreta a mai notat că a primit numeroase reacții pozitive din partea celor care au văzut videoclipul: „E de-a dreptul minunat atunci când colegi de breaslă, dar și oameni străini îmi scriu în privat că le place, că e sincer.

Noul produs e diferit de celelalte lansate până acum, susține Gloria. „Are o poveste mai închegată. Eu m-am maturizat. Pot să vorbesc deschis despre iubire și mai pot să sărut un bărbat străin.” 

Menționăm că post production-ul îi aparține lui Valeriu Acciu, iar melodia și textul lui Smally și Gloria.

 

Comentarii