SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Dramaturgul Matei Vișniec, cel mai așteptat spectator la teatrul “Geneza Art” – (VIDEO)

30 martie, 2016 Autor: Gabriela Grițco


În acest sfârșit de martie, toți iubitorii de teatru au avut parte de o surpriză de amploare. În Capitală s-au desfășurat evenimente dedicate proiectului „Zilele Matei Vișniec la Chișinău”.

Teatrul “Geneza Art” este unul dintre partenerii care au contribuit la realizarea acestui proiect, prin montarea spectacolului „Frumoasa călătorie a urșilor panda”, menit să împărtășească publicului din Chișinău arta captivantă, aparent excentrică și învăluitoare a dramaturgiei vișniene.

De „Ziua Mondială aTeatrului”, publicul împătimit de teatrul modern a avut oportunitatea de a-l cunoaște pe marele dramaturg Matei Vișniec, prezent în sala teatrului “Geneza Art”.

Tânăra trupa de actori l-a întâmpinat cu emoții pe cel mai așteptat spectator al său, autorul operei „Frumoasa călătorie a urșilor panda”, unul dintre cele mai îndrăgite spectacole de publicul autohton.

Spectacolul lansat acum 4 ani a fost un debut regizoral de succes al Danielei Burlaca, care s-a bucurat de toată admirația dramaturgului Matei Vișniec.

Comentarii