SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Drone în loc de manechine, în deschiderea prezentării Dolce & Gabbana la Săptămâna Modei de la Milano – (FOTO, VIDEO)

28 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: adevarul.ro Foto: elle.ro

DIVERTISMENTGenţi prezentate pe podium de drone au deschis marea "slujbă" a creatorilor Domenico Dolce şi Stefano Gabbana, o colecţie de inspiraţie religioasă, prezentată în ultima zi a Săptămânii Modei de la Milano, care a avut loc duminică.

După ce Gucci şi-a trimis pe podium modelele purtând sub braţ replici ale propriului cap, casa de modă Dolce & Gabbana a vrut şi ea să impresioneze printr-un show inedit, care să îmbine fashion-ul cu tehnologia.

Astfel, show-ul Toamnă-Iarnă 2018 de la Dolce & Gabbana a început cu drone, purtând gentuţele colecţiei pe podium, într-o prezentare de modă în toată regula. Apoi au urmat şi hainele, prezentate de data asta de manechine.

Zburând pe deasupra pasarelei cu genţile de mână agăţate, dronele au fost accesorizate cu mici camere cu care filmau publicul. Imaginile au fost retransmise în direct pe ecrane gigant şi pe reţelele sociale ale companiei.

Manechinele au apărut pe podium, dezvăluind o colecţie cu referinţe religioase: îngeri şi madone în broderii bogat aurite pe veste colorate, rochii, paltoane, genţi şi pălării.  Devizele „religiei” D&G au ornat hainele: „Fashion Sinner”, „Fashion Devotion”, „Fashion is beauty”, „D&G Heaven”, „Santa Moda” şi „Power”. Dantele, strasuri, broderii, peruci, velur, pene, exuberanţă de bijuterii au fost prezente în această colecţie de o bogăţie fără limită.

Comentarii