SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Duminica aceasta, Convenția Națională Kangoo Jumps Moldova ne unește

2 iunie, 2015 Autor: Ana Creascov


Pentru duminica aceasta nu trebuie să vă faceți planuri, pentru că Natalia Colesnic și Tatiana Petrica Demiralp le fac pentru voi. Toți pasionații de programe fitness Kangoo Jumps vor sări la MoldExpo în celebrele ghete, ghidați de instructori internaționali și naționali.

Începem vara cu un adevărat show sportiv. Timp de aproximativ 5 ore, toți cei care vor alege să-și petreacă duminica la MoldExpo vor sări alături de profesioniștii Kangoo Jumps.

Evenimentul se va desfășura în stil retro în timpul unui Masterclass Kangoo mix/dans și power, iar băieții sunt așteptați să crească tensiunea la Kick&Punch. În programul Convenției Naționale de Kangoo Jumps va fi un Masterclass cu trainerul Tatiana Petrica Demiralp, show-uri de la instructorii Kangoo Jumps din Moldova, dans cu participarea adulților și a copiilor, precum și un show exclusiv din partea copiilor de la Centrul de plasament “Copilarie, Adolescență și Familie”.

Evenimentul se va desfășura în prezența mai multor persoane publice, precum Ministrul Tineretului și Sportului, Serghei Afanasenco, Ambasadorul Rusiei în Republica Moldova, Farid Muhametșin, Ambasadorul Italiei în Republica Moldova, Enrico Nunziata și mulți oameni de afaceri.

Atmosfera va fi susținută de talentații Alex Calancea și Andrei Glavan, membri ai trupei Rupt. Iar „Dieta Elenei Malâșeva în Moldova” este partenerul general al evenimentului.

Veniți să zâmbim, să ne distrăm și să ne apropiem de nori, pe ghetele Kangoo. Ce ziceți, aveți curaj să zburați pe data de 7 iunie? Prețul unui bilet este de 100 de lei, iar rezervările le puteți face apelând numărul de telefon – 079 500 707.

Comentarii